Adria Astella 754 DP 62 650 €

Vuosimalli 2020
Hinta 62 650,00 €
Ilmoitus päivitetty 19.10.2020 09:53
Kategoria Matkailuvaunu
  Tulosta ilmoitus

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Jätä yhteystietosi ja myyjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kuvaus

Uusi luksusmainen kokemus.

Uskalla unelmoida.
Onko sinulla täydellinen paikka valmiina? Me unelmoimme kaikki kesämökistä järven tai meren rannalla, etäällä kaikesta, ja vieläpä kaikilla mukavuuksilla. Uusi Astella, Adrialta on saanut inspiraatiota unelmista. Meidän tavoite? Luoda jotain jota muilla ei ole.
Onko se ylellinen matkailuvaunu vai mobiili koti? Voit vetää sitä kuin tavallista vaunua tai laittaa sen yhteen paikkaan pysyvämmin, tai sekä että. Enään se ei ole vain unelma, Astella on nyt täällä ja sinä voit sen hankkia itsellesi.
RIKKOO RAJOJA.
Aina Innovatiivinen, on Adrian filosofia, ja Uuden Astellan kohdalla haluttiin luoda täysin uusi luksus lomakoti pyörillä.

Hinta alkaen 59900,00€.
Tämän vaunun lisävarusteet lisätään hintaan:
- Ilmastointilaite Aventa 2,4 kw +1700,00€
- Mikroaaltouuni -Alumiinivanteet +1050,00€

Vaunupalvelussa ei peritä toimituskuluja!
Täystakuu 2 vuotta. Tiiveystakuu 7 vuotta.

Leveranskostnad hos Vaunupalvelu 0 euro!
2 års garanti. Täthetsgaranti 7 år.

Pris från 59900,00€.
Denna vagns tillval kommer till på priset:
- Luftkonditionerig Aventa 2,4 kw +1700,00€
- Mikrougn -Alu-fälgar +1050,00€

Ny lyxig upplevelse.
Våga drömma. Har du hittat din perfekta plats? Vi har alla en dröm, det ultimata fritidshuset vid sjön, bredvid stranden eller uppe i bergen, bort ifrån alla måsten, men ombonad i din egen privata lyx. Nya Astella från Adria, inspirerad av drömmar. Vårt mål? Att skapa något som ingen annat. Är det en lyxig husvagn eller en villavagn? Eftersom du kan dra den som en vanlig husvagn eller placera den som en villavagn och enkelt flytta den när det behövs kan det vara både och. Det är ingen dröm längre, Astella är här nu och den är tillgänglig att köpa.
BRYT MOT REGLERNA. Att alltid vara innovativ, är en filosofi hos Adria och med Astella var ambitionen var att skapa en inspirerande ny form av ett lyxigt fritidshus på hjul.

Tekniset tiedot

Takuu: Kyllä Lämmitys: Ei määritelty